Nachopata

Ainekset kahdelle hengelle

200g jauhelihaa
1 tölkki papuja
2dl paseerattua tomaattia
Nachoja
Juustoraastetta

Paista ja mausta jauheliha. Kun jauheliha on kypsää heitä pannulle pavut ja paseerattu tomaatti. Kypsennä hetki. Halutessasi voit maustaa lihaliemikuutiolla. Maustamisessa kannattaa ottaa huomioon nachojen suolaisuus ja mauste, jottei ruuasta tule liian suolaista tai mausteista. Jos sekoitus jää liian nestemäiseksi suurusta sitä perunajauhoilla.

Lado uunivuoan pohjalle kerros nachoja ja ripottele päälle juustoraastetta. Tämän päälle laita puolet paistinpannun sekoituksesta. Lado päälle toinen kerros nachoja ja juustoa. Päälle loput sekoituksesta ja päälle kruunaamaan vielä kerros nachoja ja paljon juustoa.

Kypsennä uunissa 200°C asteessa noin 5 minuuttia tai kun juusto on sulanut ja vähän saanut väriä. Tarjoile ja syö samantien, koska ruoka jäähtyy melko nopeasti.

Paseeratun tomaatin voi korvata salsalla ja tämä ruoka on muutenkin hyvä kaatopaikka jääkaapin ja pakastimen perälle jääneille ruuan jämille.

1 kommentti: