| Kastike | Koristeluun |
| 250-300g mausteista chorizoa | Avokadoa |
| 200g paseerattua tomaattia | Korianteri |
| 1 punasipuli | Crème fraîchea |
| 1 rkl kapriksia | Kirsikkatomaatteja |
| 1 rkl valkosipulimurskaa | Nacho sipsit |
| 1 dl vettä | |
| 1 kanaliemikuutio | |
| Voita paistamiseen |
- Laita pannulle voita sulamaan. Poista chorizosta kuori ja nypi raakamakkarasta sormen pään kokoisia paloja ja paista niitä pannulla.
- Pilko paistamisen aikana punasipuli ja heitä se pannulle kun chorizo alkaa olla kypsää. Kuullota hetki.
- Heitä pannulle paseerattu tomaatti, kaprikset, valkosipulimurska ja vesi. Anna ruuan porista pannulla 10-15 minuuttia. Kypsennyksen loppuvaiheessa laita kastikkeen sekaan kirsikkatomaatit ja anna niiden kypsentyä hieman.
- Ota pannu pois levyltä ja työnnä nacholastuja sen reunoille ja laita ruuan päälle crème fraîchea, pilkottu avokado ja silputtua korianteria. Lisäksi voi vielä muutaman raidan sriracha kastiketta antamaan lisäpotkua.
- Tarjoile suoraan pannulta ja lisää tarvittaessa nachoja tai laita yksittäisille lautasille nachoja ja kaada kastike niiden päälle.

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti