Chorizo chilaquiles

Ainekset 2-3 hengelle:

Kastike Koristeluun
250-300g mausteista chorizoa Avokadoa
200g paseerattua tomaattia Korianteri
1 punasipuli Crème fraîchea
1 rkl kapriksia Kirsikkatomaatteja
1 rkl valkosipulimurskaa Nacho sipsit
1 dl vettä
1 kanaliemikuutio
Voita paistamiseen
  1. Laita pannulle voita sulamaan. Poista chorizosta kuori ja nypi raakamakkarasta sormen pään kokoisia paloja ja paista niitä pannulla.
  2. Pilko paistamisen aikana punasipuli ja heitä se pannulle kun chorizo alkaa olla kypsää. Kuullota hetki.
  3. Heitä pannulle paseerattu tomaatti, kaprikset, valkosipulimurska ja vesi. Anna ruuan porista pannulla 10-15 minuuttia. Kypsennyksen loppuvaiheessa laita kastikkeen sekaan kirsikkatomaatit ja anna niiden kypsentyä hieman.
  4. Ota pannu pois levyltä ja työnnä nacholastuja sen reunoille ja laita ruuan päälle crème fraîchea, pilkottu avokado ja silputtua korianteria. Lisäksi voi vielä muutaman raidan sriracha kastiketta antamaan lisäpotkua.
  5. Tarjoile suoraan pannulta ja lisää tarvittaessa nachoja tai laita yksittäisille lautasille nachoja ja kaada kastike niiden päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti