Ainekset 2 hengelle
200g porsasta suikaleina (tai naudan suikaleita yms.)
1 sipuli
2 lihaliemikuutiota
1 purkki smetanaa
5+ dl vettä
1 maustekurkku
2 rkl perunajauhoja
Mustapippuria rouhittuna
Voita paistamiseen
Ruskista suikaleet paistinpannulla lihaliemikuution kanssa. Paiston vaiheessa heitä sekaan pilkottu sipuli ja kuullota hetki. Laita levy pois päältä ja kaada pannulle puolet vedestä. Anna porista hetki ja paistinpannun sisältö kattilaan. Heitä sekaan loput vedestä ja toinen lihaliemikuutio ja pippuri. Kypsennä 30-90 minuuttia, mitä pidempään kypsennät sitä mureampaa liha on. Lisää kattilaan 2-3dl vettä aika ajoin kun neste alkaa loppumaan kattilasta. Kypsennyksen lopuksi sekoita joukkoon smetana ja perunajauho veteen sekoitettuna. Lopuksi pilko vielä sekaan maustekurkku, mutta älä enää kypsennä. Tarjoile perunoiden, muusin yms. kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti