Ainekset 2 hengelle
200g kanaa
2 rkl öljyä
2 rkl ketsuppia
2 rkl ruokosokeria
2 tl soijaa
1dl vettä
Mausta kana ja paista. Sekoita pienessä kattilassa loput ainekset ja lämmitä sekoittaen sen verran että ne sekoittuvat tasaiseksi liemeksi. Kaada liemi kanojen sekaan ja kypseännä ne hyvin ruskeiksi. Tarjoile riisin tai nuudeleiden kanssa.
Se missä epäonnistuin oli että ruoka jäi hieman kuivahkoksi ja olisi kaivannut kastikkeen. Kana oli kylläkin hyvin maukasta ja karamellisoitunutta. Ensi kerralla teen kaveriksi vielä soijapohjaisen paksun kastikkeen. Onneksi olin kaukaa viisas ja jätin vähän kanaa varastoon, jotta iltapalaksi voi tehdä kanapaloja.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti