Kastike | Koristeluun |
200g naudanlihaa suikaleina tai jauhelihana | Juustoa |
2 rkl ketsuppia | Tomaattia |
½ rkl soijakastiketta | Korianteria |
½ valkosipulimurskaa | Sämpylöitä |
2 dl vettä | |
1 pieni sipuli | |
1 kanaliemikuutio | |
Voita paistamiseen |
- Paista liha voissa pannulla. Kypsennyksen lopussa heitä sekaan pilkottu sipuli. Kuullota hetki.
- Heitä pannulle ketsuppi, soija, valkosipulimurska, vesi ja kanaliemi kuutio. Sekoita ja anna porista kunnes lähes kaikki neste on hävinnyt.
- Paista toisella pannulla tai paahda sämpylät.
- Kasaa sämpylät laittamalla lihakastiketta pohjan päälle ja reilusti juustoa lihan päälle. Jos haluat juustosta oikein hyvin sulanutta käytä leipää hetki uunissa tai mikrossa. Laita juuston päälle tomaattisiivut ja korianteri ja muita haluamiasi täytteitä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti