Kastike | Koristeluun |
250-300g mausteista chorizoa | Avokadoa |
200g paseerattua tomaattia | Korianteri |
1 punasipuli | Crème fraîchea |
1 rkl kapriksia | Kirsikkatomaatteja |
1 rkl valkosipulimurskaa | Nacho sipsit |
1 dl vettä | |
1 kanaliemikuutio | |
Voita paistamiseen |
- Laita pannulle voita sulamaan. Poista chorizosta kuori ja nypi raakamakkarasta sormen pään kokoisia paloja ja paista niitä pannulla.
- Pilko paistamisen aikana punasipuli ja heitä se pannulle kun chorizo alkaa olla kypsää. Kuullota hetki.
- Heitä pannulle paseerattu tomaatti, kaprikset, valkosipulimurska ja vesi. Anna ruuan porista pannulla 10-15 minuuttia. Kypsennyksen loppuvaiheessa laita kastikkeen sekaan kirsikkatomaatit ja anna niiden kypsentyä hieman.
- Ota pannu pois levyltä ja työnnä nacholastuja sen reunoille ja laita ruuan päälle crème fraîchea, pilkottu avokado ja silputtua korianteria. Lisäksi voi vielä muutaman raidan sriracha kastiketta antamaan lisäpotkua.
- Tarjoile suoraan pannulta ja lisää tarvittaessa nachoja tai laita yksittäisille lautasille nachoja ja kaada kastike niiden päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti