Ainekset
200g naudan lihaa lastuina tai suikaleina
1 lime
Soijakastikkeella
Kurkkua
Tomaatteja
Punasipulia
Jalapenoja
Tortilloita
Öljyä
Valmista salsa hyvissä ajoin etukäteen, koska sen kannattaa antaa olla kylmässä vähintään 4 tuntia. Pilko kurkku, tomaatit ja punasipulit saman kokoisiksi pieniksi kuutioiksi. Sekoita keskenään ja kaada sekaan hieman öljyä ja mausta suolalla ja pippurilla. Vedä kelmu tai folio astian päälle ja laita kylmään maustumaan mielellään yön yli.
Paista naudanliha paistinpannulla. Itse maustoin sitä soijakastikkeella ja Fond "Du Chef" lihaliemikuutiolla. Heitä sekaan hieman vettä ja purista siihen limen mehu ja anna lihan porista sen aikaa että suurin osa nesteestä on haihtunut. Tarjoile tortillalevyjen välissä välittömästi salsan kanssa.
Itselläni lihan paistamisesta jäi melko paljon lihaliemikastiketta, joten heitin sekaan hieman lisää vettä ja huuhtelin koko pannun, jotta kaikki kastike lähti irti ja otin kastikkeen talteen seuraavaa ruokaa varten.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti